About

Moments in life

Jeg hedder Claus Andreasen og arbejder til daglig i den finansielle branche, men mit daglige arbejde har intet med denne hjemmeside at gøre.

 

Det er min fritid denne hjemmeside omhandler. Fotografering og rejser.

 

Jeg er medlem af Momento Foto. En fotogruppe hvor vi stiller krav – både til os selv, men også til de andre medlemmer. Mine primære motiver er rejsebilleder, men efter jeg er flyttet til Gilleleje, er jeg også begyndt at tage naturbilleder.

 

Derudover eksperimentere jeg lidt med gammeldags polaroid billeder og film, 24x36 og mellemformat.

 

Med hensyn til rejser, så sidder jeg i bestyrelsen i Danmarks bedste rejsebureau, Kipling Travel, hvor jeg også er rejseleder.

 

Jeg har rejst i USA, Europa, Jordan, Kina, Tibet, Kenya, Indien, Sri Lanka og ikke mindst Nepal. Det er indtil nu blevet til 28 rejser til Nepal. Mange af dem, som rejseleder på trekkingture i Himalaya, bl.a. Everest Base Camp (10 gange), Dolpa (det mest fantastiske trek i Himalaya), Annapurna Sanctury, Mustang m.fl.

 

Det er klart, at når man besøger et land så mange gange, opstår der flere venskaber. Et af de venskaber, der har betydet meget for mig er mit venskab med Indira Magar, en kvinde der driver organisationen PA Nepal. Organisationen driver børnehjem for børn, hvis forældre sidder i fængsel. Indira sørger bl.a. for, at børnene får mulighed for at besøge forældrene i fængslerne.

 

Jeg har selv besøgt børnehjemmene flere gange, og har også haft mulighed for at besøge et fængsel for mentalt handicappede. Vi har bragt tøj til både børnehjemmet og til de indsatte i fængslerne, som bestemt ikke har noget godt liv.